X

Restaurantkaart

Lunch

Lunch-Menu € 36

Dinnermenu
Frivool slaatje scampi’s en scampikroketje
Duo wildpastei en huisbereid wildkroketje
Spie van bosduif op pastinaakpuree

Geroosterde botermakreel met girolles
Everzwijn, poivradesaus en herfstgarnituren

Appelbeignets met speculoos ijs
Crème brulée
Assortiment kazen -suppl € 5

Menu € 55 met 1 vgr - € 70 met 2 vgr keuzes

Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten

Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Carpaccio van tonijn met Nobashi garnaal in tempura

Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Halve kreeft op venkel met zacht gerookte look – suppl € 10

Zeetong filets met girolles
Filet van hert, wildgarnituren en saus met boschampignons

Chocolade moulleux met vanille ijs
Assortiment kazen

Menu € 80

Verjaardag menu – ’25 Jaar’ Restaurant ‘t Stoveke
van zaterdag 15 november tot zondag 14 december

Cocktail – Mocktail met amuses

Ganzenleverpastei, vijg en briochetoast

Sint – Jacobsnootjes met truffel

Kreeft op venkel met gerookte look

Sorbet van kweeappel

Filet van hertenkalf met boschampignons

Brillat-Savarin met peer

Chocolade fantasie

Menu met € 140 – wijnen inbegrepen

Het verjaardag menu wordt mits reservatie geserveerd
van zaterdag 15 november tot en met zondag 14 december

        We serveren één menu per tafel

Vegetarische gerechten                                                                    Vg/Hg

Frivool slaatje met burrata en groene pesto                                  €     20/25
Salade met warme geitenkaas                                                      €      20/25
Risotto truffel en boschampignons met gepocheerd eitje             €          30
Pasta groenten en Parmezaanse kaas                                          €          30
Groentetuin met gepocheerd eitje                                                  €          25

Voorgerechten
Escargots met look                                                                         €          25
Slaatje met huisbereide kroketten                                                  €          25
Spie van scampi op zeekraaltjes met zacht gerookte look             €          35
Duo van ganzenleverpastei en gebakken ganzenlever                  €          40
Halve kreeft, venkel en look                                                            €          45

Hoofdgerechten   
Gebakken zeetong op de graat                                                        €       50
Filet van tarbot op gewokte groenten mousseline                            €       55
Ossenhaas met saus naar keuze                                                     €       50
Lamskroontje met tijmsaus                                                               €       50
Kalfszwezerik met dragonsaus                                                         €       50

Wildgerechten  
Everzwijnfilet, poivradesaus en herfstgarnituren                                 €     40
Filet pur van hertenkalf, boschampignonsaus                                     €     55
Hazenrug harlekijn met peren kroketjes                                              €     50

Nagerechten
Crème Brulée                                                                                    €       10
Dame Blanche                                                                                   €       12
Sabayon Grand Marnier                                                                    €       15
Chocolade drieluik                                                                             €       15
Palletbord huisbereid ijs en sorbets                                                   €       15
Assortiment kazen                                                                              €       18