Lunch
Lunch-Menu € 36
Dinnermenu
Frivool slaatje scampi’s en scampikroketje
Duo wildpastei en huisbereid wildkroketje
Spie van bosduif op pastinaakpuree
Geroosterde botermakreel met girolles
Everzwijn, poivradesaus en herfstgarnituren
Appelbeignets met speculoos ijs
Crème brulée
Assortiment kazen -suppl € 5
Menu € 55 met 1 vgr - € 70 met 2 vgr keuzes
Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten
Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Carpaccio van tonijn met Nobashi garnaal in tempura
Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Halve kreeft op venkel met zacht gerookte look – suppl € 10
Zeetong filets met girolles
Filet van hert, wildgarnituren en saus met boschampignons
Chocolade moulleux met vanille ijs
Assortiment kazen
Menu € 80
Verjaardag menu – ’25 Jaar’ Restaurant ‘t Stoveke
van zaterdag 15 november tot zondag 14 december
Cocktail – Mocktail met amuses
Ganzenleverpastei, vijg en briochetoast
Sint – Jacobsnootjes met truffel
Kreeft op venkel met gerookte look
Sorbet van kweeappel
Filet van hertenkalf met boschampignons
Brillat-Savarin met peer
Chocolade fantasie
Menu met € 140 – wijnen inbegrepen
Het verjaardag menu wordt mits reservatie geserveerd
van zaterdag 15 november tot en met zondag 14 december
We serveren één menu per tafel
Vegetarische gerechten Vg/Hg
Frivool slaatje met burrata en groene pesto € 20/25
Salade met warme geitenkaas € 20/25
Risotto truffel en boschampignons met gepocheerd eitje € 30
Pasta groenten en Parmezaanse kaas € 30
Groentetuin met gepocheerd eitje € 25
Voorgerechten
Escargots met look € 25
Slaatje met huisbereide kroketten € 25
Spie van scampi op zeekraaltjes met zacht gerookte look € 35
Duo van ganzenleverpastei en gebakken ganzenlever € 40
Halve kreeft, venkel en look € 45
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong op de graat € 50
Filet van tarbot op gewokte groenten mousseline € 55
Ossenhaas met saus naar keuze € 50
Lamskroontje met tijmsaus € 50
Kalfszwezerik met dragonsaus € 50
Wildgerechten
Everzwijnfilet, poivradesaus en herfstgarnituren € 40
Filet pur van hertenkalf, boschampignonsaus € 55
Hazenrug harlekijn met peren kroketjes € 50
Nagerechten
Crème Brulée € 10
Dame Blanche € 12
Sabayon Grand Marnier € 15
Chocolade drieluik € 15
Palletbord huisbereid ijs en sorbets € 15
Assortiment kazen € 18