Dinnermenu
Duo terrine van ganzenlever en huisbereid vleeskroketje
Carpaccio van tonijn met nobashi garnaal in tempura
Baby–kreeft met asperges en bieslooksaus
Gebakken harder met couscous en zalf van bloemkool
Duroc de Batallé met dragonsaus
Aardbeien van “De Seizoenschuur” met vanille ijs
Crème brulée
Assortiment kazen - suppl € 5
Menu € 55 met 1 vgr - € 70 met 2 vgr keuzes
Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Baby-kreeft op venkel met zacht gerookte look
Zeetong filets op gewokte groenten en bieslooksaus
Lamsvlees, groene groenten, jus van lente ui en tijm
Carpaccio van ananas met Batida de Coco ijs
Assortiment kazen
Menu € 80
Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten
We serveren één menu per tafel