Lunch
donderdag 11- vrijdag 12 – maandag 15 september
Huisbereide vismousse, Nobashigarnaal en
rollade van gerookte zalm met kruidenkaas
of
Slaatje warme geitenkaas met vijg en appel
Gebakken baars, op gewokte groenten
witte wijnsaus met Italiaanse kruiden
of
Geroosterde rundsbrochette, sauskeuze van roquefortsaus en pepersaus
Trifle van mango en passievrucht (+ € 10)
Lunch-Menu € 36
Dinnermenu
Slaatje geroosterde zwaardvis met Nobashi garnaal
Carpaccio van Bresaola en huisbereid vleeskroketje
Duo spie van scampi op venkel en gamba met kruidenboter
Gebakken zalm met mosterdmousseline
Tamme eendenborst met tijmsaus
Tulipe opgevuld met fruit, ijs en sorbet
Crème brulée
Assortiment kazen - suppl € 5
Menu € 55 met 1 vgr - € 70 met 2 vgr keuzes
Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Halve kreeft op venkel met zacht gerookte look
Zeetong filets op gewokte groenten en bieslooksaus
Lamsvlees, groene groenten, jus van lente ui en tijm
Trifle van mango en passievrucht
Assortiment kazen
Menu € 80
Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten
We serveren één menu per tafel