Lunchmenu op weekdagmiddagen een keuzemenu met verschillende voorgerecht en hoofgerecht keuzes en dessert van de dag,
soep/hoofdgerecht € 28 - voorgerecht/hoofdgerecht € 32 - dessert van de dag € 8
Moederdagmenu zondagmiddag 12 mei
Huisaperitief met wachtbordje
Drieluik van tonijn carpaccio – sushi - tartare
Witte heilbot en coquilles op Belgische asperges met Hollandaise
Kabeljauwhaasje, couscous van bloemkool en bieslooksaus
of
Geroosterd kalfsvlees met dragonsaus en groene groenten
Chocolade moulleux met vanille ijs
Menu € 75
Menu € 115 - huisaperitief – wijnen en waters inbegrepen
Zondagmiddag 12 mei serveren we enkel het moederdagmenu
Dinnermenu
Slaatje huisbereide vleeskroket, Serrano ham en burrata met groene pesto
Carpaccio van tonijn met nobashi garnaal in tempura
Asperges en zalm met gepocheerd eitje mousselinesaus
Zonnevis met spie van scampi en Thaise curry
Geroosterde botermakreel op gewokte groenten saus met Italiaanse kruiden
Duroc de Batalle, groene groenten en gebakken aardappelen
Soezen opgevuld met ijs en warme chocoladesaus
Crème brulée
Assortiment kazen – suppl € 5
Menu € 50 met 1 vgr - € 65 met 2 vgr keuzes
Menu 't Stoveke
Terrine van ganzenlever met vijg en briochetoast
Oesters – creuses
Gebakken coquilles met truffelsaus op aubergine kaviaar
Halve kreeft op venkel met zacht gerookte look – suppl € 10
Witte heilbotfilet, lentegroenten en sausje met bieslook
Geroosterd kalfsvlees, groene groenten en saus met dragon
Chocolade – gezouten karamel – ijs
Assortiment kazen
Menu € 75
Kreeftmenu € 80, met één voorgerecht en € 95 met twee voorgerechten
We serveren één menu per tafel